//Moustache and Vintage
--> throwback

11.05.2013 By:Your Name 4:07 AM | 0 Comment [s]

kan dah kata,
kalau nak pergi, pergi betul-betul.
tak perlu datang balik -
buat semak dalam hidup orang.
tak perlu buat aku teringat balik semua yang dah lepas.
tolong.
"


:)

9.08.2013 By:Your Name 6:05 AM | 0 Comment [s]

bila nak taip sesuatu,
fikir tentang perasaan orang lain,
jangan patahkan semangat orang yang nak berubah,
kesian dia,
awak takkan pernah tahu,
susahnya dia nak melalui,
saat istiqamah dalam diam itu,
tolong fahami dia.


By:Your Name 6:03 AM | 0 Comment [s]

"masa tak pernah merawat luka. yang merawat luka adalah Tuhan. masa cuma memberi ruang dan peluang untuk kita mencari DIA."


Older Post
Klik~

Entry About Stuff Photo

Pembuka Bicara

Assalamualaikum pembaca!Terima kasih sebab sudi menjenguk ke blog saya yang sangat extra ordinary ni!

|Twitter|Facebook |
Jangan lupa follow & Add saya!

Follow-Mollow

Nak follow saya?Tekan moustache ni =D

Kotak Magik

No harsh words here. Your cbox codes here =D




Daily Read

| Aida Shafee |

Credit Them!



Tell me if I use yours
Template by : Aida Shafi
Image by : Tumblr
and Google
Background by : Amalina Lee
Best View at GOOGLE CHROME!